Om mig

Namn: Sofia Paldanius

Född: 16 mars 1979
Bor: Jönköping
Familj: Sambon Henrik, sonen Alfons
Intressen: Natur och kultur, familj och vänner.
Jag testade att paddla första gången när jag var 14 år och gick kanotskola i Jönköpings Kanotklubb. Innan dess hade jag provat många olika idrotter men jag fastnade för paddlingen mycket tack vare den fina gemenskapen i kanotklubben. När jag började tävla var jag långt efter täten men jag insåg snart sambandet mellan min egen träningsinsats och mina resultat. Som 16-åring körde mitt första SM, blev 10:a och bestämde mig då för att försöka komma med i juniorlandslaget två år senare, så blev det och sen 1999 har jag haft en given plats i det svenska kanotlandslaget.
Det jag gillar med kanot är den totala utmaningen såväl fysiskt som taktiskt, tekniskt och mentalt. Jag gillar att träna men på en betydligt mer lagom nivå nu och jag uppskattar att vara utomhus. Nu när jag själv inte är aktiv längre finner jag stor glädje i att hjälpa andra, både som personlig tränare och som förbundskapten för juniorlandslaget.
Jag hittar balans i tillvaron när jag är tillsammans med familj och vänner och jag tycker om att koppla av med och uppslukas av kultur och natur. I grund och botten är jag en idealist som tror på en bättre värld med allas lika värde som den stora grundpelaren.

En tanke på “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: